Perşembe, Aralık 13, 1990

Gourmet Olmak

Ben de Urban Gourmet'ye yazmak isterim

Urban Gourmet, ağırlıklı olarak İstanbul ili içerisindeki mekanları tanıtan bir blog. Ancak diğer illerimizde de aktif olarak hizmet veren bir rehber olmak arzusu ile yanıp tutuşmaktayız. Bir ya da birden çok üniversite barındıran şehirler başta olmak üzere, Türkiye'nin her noktasına rehber olabilecek bir blog oluşturma gayreti içindeyiz. İşte bu yüzden diğer illerden bizi takip eden, damak tadına ve kalemine güvenen bloggerlar ile tanışmak ve onları da ekibimize dahil etmek bize büyük bir mutluluk verecektir.

Nasıl olacak?

Urban Gourmet'yi takip ediyorsanız, nasıl işlediği ve nelerin nasıl yazıldığı hakında bilgi sahibi olduğunuzu var sayarak sizden sadece şunları istiyoruz:
  1. Bir Blogger hesabınızın olması
  2. En az bir mekanı tanıtan yazınız
Siz de bize katılmak isterseniz inanov(at)gmail.com adresine blogger'a kayıtlı olan e-mail adresiniz ile birlikte en az bir adet yazınızı göndermeniz yeterli. Yazdıklarınızı eleştirmek, uygunluğunuzu denetleyip onaylamak bizlere düşmese de bazı kurallara uygun olması tarafımızdan beklenmekte. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Unutmamanız gereken bir şeyi de hatırlatmadan geçemeyeceğiz. Bu tamamen gönüllü bir oluşum ve kar amacı gütmeyen kişiler tarafından yürütülüyor. Şehrinizdeki o lezzetli iskender kebabı ya da şahane acılı lahmacunu kendi kendinize finanse etmeniz gerekiyor. Gelin şunun adını şöyle koyalım, mükemmel bir yemek yediniz ve her zaman yaptığınız bu eylemden sonra bir kaç not alın ve hoş, akıcı bir anlatımla insanlara da aktarın. Ha ileride bu sistem para kazanmaya başlarsa (hehe olur ya), gelen parayı bütün Gourmet'ler arasında paylaştırmaya and içtik.

İstanbul'da yaşıyorum, Gourmet olamaz mıyım?

Estağfurullah, tabi ki olabilirsiniz. Yapmanız gereken bir üstteki talimatları takip ederek bize ulaşmanız. İstanbul'da olmanız, finansal anlamda ayrıcalık sahibi olmanız anlamına gelmiyor. Ama ne olur, peşinize takılır, zorla yediğinizden ısmarlatırız, iki adım yol.