Perşembe, Aralık 13, 1990

Urban Gourmet Hakkında

Ne?

Urban Gourmet, genellikle öğrenci olan, dolayısıyla düşük bütçeli bir öğünü amaç edinen ancak bunu yaparken damak tadından ve doyuruculuktan ödün vermeyen bir grup şehir gurmesi tarafından yürütülen bir ortak blog.

Nerede?

Genellikle İstanbul sınırları içindeki deneyimlerini paylaşan gurmelerimiz, zaman zaman çıktıkları yolculuklarda yaşadıkları tecrübeleri ve ziyaret ettikleri mekanları da tanıtma çabası içerisindedir. Şimdilik İstanbul ilinde faaliyetlerini sürdürmeyi planlayan Urban Gourmet, yardım talepleri doğrultusunda yurt çapında hatta uluslar arası düzeyde faaliyet göstermek için yanıp tutuşmaktadır.

Nasıl?

Urban Gourmet gurmeleri, doyuruculuk ve lezzeti esas alarak, düşük bütçelere uygun mekanları tanıtma çabası içinde. Aynı zamanda mekanın servis kalitesi, dekoru, çeşitliliği, lezzeti, fiyatı ve doyuruculuğu gibi önemli unsurların da değerlendirilmesi ile en doğru kritiğin yapılması amaçlanmakta.

Neden?

Lezzetli yemeklere, en uygun fiyatlarla ulaşmanıza yardımcı olmak, bu yolda rehberlik etmek Urban Gourmet'nin düsturudur.